Megosztom

Teljesmosoly-rajpályázat: Köszönjük a sok szép pályaművet!

Szeretnénk köszönetet mondani a Magyarországi Evangélikus Egyház nevében is azért, hogy ilyen sokan küldtek be rajzot a teljesmosoly-rajzpályázatra. Összesen 223 darab rajz érkezett be, egyénileg vagy iskolák által beadva április 10-ig országos központunkba, így ezeket tudtuk értékelni. Az első díjat megosztva adtuk át és a meghirdetett 10 ezer forint helyett öt-öt ezer forintos díjban részesítjük a két legjobbat.

Első díjat, azaz ötezer forintos, a Luther Kiadónál levásárolható könyvjutalmat kap Csapó Júlia, 13 éves, 7. osztályos tanuló, aki a győri Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ tanulója.

Vele megosztva szintén első helyen végzett Bozán Hanna, 7 éves, első osztályos tanuló, aki a szarvasi Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda kisdiákja.

Második helyen végzett Marton Szilvia, 12 éves, 6. osztályos tanuló, a Budapesti X. kerületből.

Harmadik helyet kapott Hanna Boróka, 14 éves, 8. osztályos tanuló, a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnáziumból.

Negyedik helyen pedig Rozs András képe „ért célba”. Ő 11 éves és a Budapest-Rákoskeresztúri Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium diákja.

Bár az első helyre hirdettünk nyereményt, a második, harmadik és negyedik helyezett is fog kapni tőlünk egy-egy apró meglepetést.
A nyerteseknek szeretettel gratulálunk!

A pályázaton az alábbi képek szerepeltek még. Köszönjük a részvételt és a lelkesedést!

Azokat a képeket, amelyek határidő után érkeztek az alábbi galériában láthatják: